Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Épített környezeti nevelés

Épített környezeti nevelés
Borító: Fűzött
ISBN: 9789638979407
Nyelv: magyar
Méret: 24
Oldalszám: 115
Megjelenés éve: 2013
-10%
2 990 Ft
2 691 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

Épített környezeti nevelés

"A szerzőpáros legújabb, átfogó, aktuális és hiánypótló könyvét tartja kezében az olvasó. Ez a mű áttekinti és összegzi az épített környezettel kapcsolatos nevelés terén történt magyar és külföldi előzményeket, s ezekre is építve friss, kortárs szemlélettel vázolja fel a témához nélkülözhetetlen elméleti tudnivalókat, a módszertani részben pedig számos konkrét feladat megadásával segíti a nevelők munkáját.

Az épített környezettel foglalkozó nevelésről éppen jókor jelenik meg az elméletet is tartalmazó gyakorlati kézikönyv. A közelmúltban ugyanis hazánkban végre -az iskolai oktatásban csakúgy, mint a szabadidős foglalkozás keretei között- egyszerre több helyen is kiváló kezdeményezések történnek- építészek, pedagógusok, művészettörténészek tartanak gyerekeknek a környezet megismerésére irányuló és annak alakítási lehetőségeit is megismertető építészettel kapcsolatos foglalkozásokat.
A Nemzeti Alaptanterv és a Kerettantervek erre vonatkozó részeiben történt változások is lehetővé teszik, hogy ez a fontos tárgy egyre ismertebb lehessen, egyre többen gyakorolhassák. Ez a könyv alapvető segítséget nyújt minden nevelő számára, aki ezen a területen eredményesen kíván tevékenykedni." (Tatai Mária, építész)
Kapcsolódó könyvek

Philosophy Shop, The

10%6 579 Ft7 310 Ft

Előrendelés
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom