Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

The Philosophy of Cheese

The Philosophy of Cheese
Borító: Fűzött
ISBN: 9780712353779
Nyelv: angol
Méret: 135*206
Tömeg: 228 g
Oldalszám: 105
Megjelenés éve: 2020
-10%
4 370 Ft
3 933 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

The Philosophy of Cheese

Patrick McGuigan is a British food journalist and cheese writer, who contributes to The Telegraph, Delicious and The Financial Times, among many other titles. He has travelled the world, from the Swiss Alps to the hipster cheese bars of New York, to write about cheese makers, maturers and retailers. A senior judge at the World Cheese Awards, Patrick also teaches cheese courses at the School of Fine Food and is a co-founder of the British Cheese Weekender and London Cheese Project festivals.

Kiadó: The British Library
Kategória: Gasztronómia




Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom