Kedves Barátaink,

az új Atlantisz Könyvsziget őrzi a régi, a Váci utcai könyvkereskedés hangulatát, bár sokak szerint annál is szebb. Aki ismeri, s az is, aki most először keresi fel, tudja: minden értelemben sziget ez a régimódi könyvesbolt. Kínálata válogatott: a magyar és az idegennyelvű irodalom, művészet, filozófia, a humán tudományok színe-java várja az olvasót.

A legjobb külföldi kiadókkal ápolt kapcsolataink lehetővé teszik bizonyos könyvek igen kedvező árát és a legfrissebb katalógusok böngészését is. S persze olvasóink kívánságára az Atlantisz Könvkiadó könyvei és a boltban kézbe vehető kötetek mellett továbbra is beszerezzük a világ minden elérhető könyvét. Az Atlantisz Könyvsziget ezután is a legmegbízhatóbb magyar könyvimportszolgálat kíván maradni, s a legkedvezőbb áron szerzi be a különleges könyveket is.

Diákok, tanárok továbbra is speciális kedvezménnyel vásárolhatnak magyar könyveket.

Olvasóinknak csak egy része lehet a bolt munkatársa - de mindenki segítheti a komoly magyar könyvkiadást, hiszen az itt vásárolt könyvek ára új Atlantisz-köteteket támogat. Így magunknak teremtünk jó könyveket, belakhatóbb világot.

Köszönjük olvasóinknak, hogy az építkezés hónapjai is kitartottak az Atlantisz mellett, s köszönet azoknak, akik segítettek a munkában! Hamarosan helyükre kerülnek a kényelmes székek, a Könyvszigetet díszítő képek, feliratok, a külső táblákat megvilágító lámpák is.
A könyvesbolt nyitva tartása:
hétfőtől péntekig: 10-18 óráig;
szombaton: 10-14 óráig.