December végén a Piarista Rend veszi át azt a helyiséget, amelyet megnyitásakor külföldi lapok Közép-Európa legszebb könyvesboltjának neveztek, s mely fölött Budapest és Frankfurt városok vállaltak védnökséget. A kiállítások, a polcok és a Váci utca leghosszabb kirakatsora igyekeztek a világ legjobb kiadóit bemutatni. Olvasóink, szerzőink, magyar és külföldi barátaink jól tudták, miért fontos számukra, miért az övék ez a régimódi hely. Az utolsó években munkatársaink nehéz körülmények között dolgoztak - köszönjük mindenkinek a baráti szolidaritást.


2009 tavaszán nyitjuk meg új könyvcentrumunkat a Király utca Deák téri torkolatában, az Anker-házban. Arra törekszünk, hogy az Atlantisz Könyvsziget ne csak a minőségi külföldi és hazai könyvek legjobb beszerzési helye maradjon, hanem külsejében is megőrizze vonzerejét. A megnyitás időpontjáról új hírlevélben írunk.


Munkánk természetesen addig is folyamatos, bármilyen könyvrendelést felveszünk és gyorsan teljesítünk - ahogy olvasóink megszokták: az elérhető legkedvezőbb feltételek mellett.
Telefonszámaink, e-mailcímünk, honlapunk változatlan marad, munkatársaink várják minden barátunk, olvasónk jelentkezését. A megrendelt könyvek az átmeneti időszakban kiadónk szerkesztőségében, a Gerlóczy utca 4. szám alatt (a Merlin Színházzal közös épületben) vehetők át, vagy postázzuk, ill. - nagy megrendelések esetén - a szokásos módon házhozszállítjuk őket.
Új megrendeléseket a legegyszerűbben honlapunkon - www.atlantiszkiado.hu - keresztül lehet leadni, itt mutatjuk be új ajánlatainkat is.

A megredelésekkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön telefonon ( 267-62-58 vagy a 235-00-65 ) vagy e-mailben!


Aki nálunk rendeli meg könyveit, minden megvásárolt kötettel közvetlenül támogatja a magyar tudományos könyvkiadást.


Köszönet érte!


Az Atlantisz Könyvkiadó
és az Atlantisz Könyvsziget munkatársainak nevében

Miklós Tamás