Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Allergia - Megválaszoljuk kérdéseit

Allergia - Megválaszoljuk kérdéseit
Borító: Fűzött
ISBN: 9638653981
Nyelv: magyar
Oldalszám: 220
Megjelenés éve: 2005
-10%
2 600 Ft
2 340 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

Allergia - Megválaszoljuk kérdéseit

Napjainkra az allergiás megbetegedések rendkívül gyakorivá váltak, számuk jelentősen növekedett az elmúlt 30-40 évben. Szerencsére a legtöbb allergiás betegnek viszonylag enyhe tünetei vannak, amelyek kezelésével sokszor egyedül is megbirkózhat - esetleg a gyógyszerészétől vagy a barátaitól kért tanácsok segítségével. Néhány allergiafajta azonban sokkal komolyabb problémát jelenthet, ezért a betegnek háziorvoshoz kell fordulnia. A skála másik végén helyezkednek el azok, akik allergiája az életüket veszélyezteti, például bizonyos ételekre vagy gyógyszerekre anafilaxiás reakciójuk alakulhat ki, és emiatt sürgősségi ellátásra vagy kórházi kezelésre szorulnak. Az orvosképzésben az allergiaoktatásnak viszonylag szerény szerep jut, emiatt sok orvos érezhet úgy, hogy nem áll elegendő információ a rendelkezésére ahhoz, hogy kielégítően tudjon válaszolni az allergiás betegek kérdéseire.
Ez a könyv ezt a hiányosságot hivatott pótolni azzal, hogy - orvosok és betegek által feltett - kérdésekre igyekszik válaszolni.

A Megválaszoljuk Kérdéseit sorozat azoknak a háziorvosoknak, ápolónőknek, ápolóknak és más egészségügyi szakembereknek szól, akik kapcsolatban állnak a betegekkel és hozzátartozóikkal. Hasznos tájékoztatást nyújthat maguknak a betegeknek és gondozóiknak is.
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom