Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

béka segge alatt, A

béka segge alatt, A
Borító: Kötött
ISBN: 9789632273044
Nyelv: magyar
Méret: 20
Oldalszám: 344
Megjelenés éve: 2011
-10%
2 990 Ft
2 691 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

béka segge alatt, A

Fischer Gyuri, a regény főszereplője tudja, hogy mélyebbre nem süllyedhet: a béka segge alatt van ő is, kosárlabdacsapata és Magyarország is. A háború szörnyű pusztítása után, a kommunista diktatúra szorításában élő fiatalember már mindent feladott, amikor 1956 októberében megváltozik körülötte a világ. Néhány napra.

Az 1959-ben magyar szülőktől Angliában született Tibor Fischer első regényével valósággal berobbant az angol irodalom élvonalába. A hihetetlenül erős történetet - édesapja fiatal éveinek krónikája - páratlan humorral, nagy nyelvi erővel adja elő. Az ötvenes évek Magyarországának fullasztó légkörét és az 56-os forradalom nagyszerű napjait Tibor Fischer 1992-es regényén keresztül ismerte meg újra a világ.

A béka segge alatt magyarul először 1994-ben jelent meg. Ezt követték Fischer újabb könyvei, A gógyigaleri, az Agyafúrt agyag, az Aki hülye, ne olvassa.

A Helikon Kiadó 2011-ben útjára indítja Tibor Fischer-sorozatát, a világsikert hozó első könyvvel és egy magyarul először olvasható, Angliában tavaly megjenelt regénnyel.
Kiadó: Helikon Kiadó
Kategória: Magyar irodalom
Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom