Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Csillagjegyek a konyhában - Asztrológiai és gasztronómiai kalandok

Csillagjegyek a konyhában - Asztrológiai és gasztronómiai kalandok
Borító: Kötött
ISBN: 9789630968812
Nyelv: magyar
Méret: 24
Oldalszám: 164
Megjelenés éve: 2011
-10%
3 200 Ft
2 880 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

Csillagjegyek a konyhában - Asztrológiai és gasztronómiai kalandok

36 egész oldalas színes ételfotó - a Mindmegette ajánlásával, izgalmas receptek a Habliliom Könnyed Konyhája gasztroblog szerzőjétől.

Hogy kerülnek a csillagjegyek a konyhába? Vagy talán mindig is ott voltak, csak nem fordítottunk rájuk figyelmet? Közismert, hogy az emberi működéseket energiamintázatok befolyásolják. A legalapvetőbb energia a mindennap elfogyasztott ételekben rejlik, de nem mindegy, hogy a fizikai, a szellemi vagy a lelki szükségletek kielégítésére támad-e éppen igényünk, amint az sem, hogy felismerjük-e a bennünk feltörő – no meg a társunk alkatához illő – akár kimondatlan kívánságokat. Ez a könyv ebben nyújt segítséget.

A tizenkét állatövi jegy mentén haladva a csillagjegyek, valamint a hozzájuk kapcsolódó rövid kultúrtörténeti mítoszok ismertetésével, majd az egyes jegyek bemutatásával aszcendensként, napjegyként és holdjegyként olyan kalandra hív, amelynek során az ismertetett tulajdonságoknak, habitusoknak megfelelően meríthet ötleteket ki-ki ahhoz, hogy a kulináris örömökön keresztül tegye teljesebbé, harmonikusabbá mindennapjait. Az itt tálalt izgalmas, jórészt könnyed fogások egyszerűen kivitelezhetők, és igazi örömforrást jelentenek mindenkinek.

A szerzőkről:

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus az egyik legtekintélyesebb magyarországi szakember, 15 éve vezet asztrológiai kurzusokat Budapesten és az Egyesült Királyságban, számos tanulmánya, könyve jelent meg a témában.

Habliliom a Habliliom Könnyed Konyhája gasztroblog szerzője, 2009 óta jelennek meg heti rendszerességgel írásai a www.mindmegette.hu weboldalon, saját facebook rajongói oldalának közössége dinamikusan bővül.
Kapcsolódó könyvek

Vega

10%7 110 Ft7 900 Ft

Előrendelés
The Jewish Cookbook

10%12 375 Ft13 750 Ft

Kosárba
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom