Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

cukrászat magasiskolája, A - Le Cordon Bleu Intézet

cukrászat magasiskolája, A - Le Cordon Bleu Intézet
Borító: Kötött
ISBN: 9786155724893
Nyelv: magyar
Méret: 28,6
Oldalszám: 512
Megjelenés éve: 2019
-10%
14 900 Ft
13 410 Ft
Kosárba
Raktáron

cukrászat magasiskolája, A - Le Cordon Bleu Intézet

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével
A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
o a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
o a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
o az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.
Kiadó: Geopen
Kategória: Gasztronómia




Kapcsolódó könyvek

Vega

10%7 110 Ft7 900 Ft

Előrendelés
The Jewish Cookbook

10%12 375 Ft13 750 Ft

Kosárba
Veg

10%9 306 Ft10 340 Ft

Kosárba
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom