Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

elveszejtett alkotmány, Az

elveszejtett alkotmány, Az
Borító: Kötött
ISBN: 978963236468
Nyelv: magyar
Méret: 24,3
Oldalszám: 215
Megjelenés éve: 2011
-10%
2 400 Ft
2 160 Ft
Kosárba
Raktáron

elveszejtett alkotmány, Az

"Rossz a közérzete? Fáj a feje és gyenge? A fél gyógyszeres fiókot kiürítette,bekapkodott minden létezõ immunerõsítõt és fájdalomcsillapítót? Nem itt kell kezdeni! Elõször tudja meg, mi a baj okozója, aztán jöhetnek a pirulák. E kötet végre felállította a diagnózist, most már „csak” néhány jó orvosra és receptre lenne szükségünk…"Kálmán Olga (újságíró, ATV)

"Ezzel a könyvvel hatékony intellektuális fegyvert kap a kezébe minden demokrata, aki nem kívánja közönyösen szemlélni a magyar jogállam 2010 tavaszán indított, máig tartó kormányzati pusztítását."Kocsis Györgyi (újságíró, HVG)

"A könyv, melyet kezében tart a Nyájas Olvasó, remek szerzõk remek munkája az alkotmányjog, a politikai filozófia és a széles értelemben vett társadalomtudományok tárgykörében – örvendeznünk kellene. Hogy mégsem örvendezünk, legalábbis én nem örvendezek, az a kötetet iniciáló politikai és alkotmányos fejlemények sora, s ennek következtében a haza állapota, amire sok minden
mondható, csak az nem, hogy remek lenne. Sõt: mi is a remek ellentéte? De ne engedjük, hogy elborítson bennünket a szokásos magyar honfibú, talán e kötet jó kiindulópont lehet az alkotmányos károk reménybeli felszámolása felé vezetõ hosszú úton. És ez nem kevés!" Vágvölgyi B. András (író, filmrendezõ)

"Ennek a kötetnek a szerzõi egyrészt úgy kénytelenek õrködni jogállamunk állapota felett, hogy 2010 májusától folyamatosan annak csorbulásáról, fogyatkozásáról muszáj beszámolniuk, másrészt fogalmaink eredeti értelme
szerint mint velejéig alkotmánysértõ folyamatot kell, hogy bemutassák az „alkotmányozásnak” az új alaptörvényig vezetõ útját."Závada Pál (író, szociológus)
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom