Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Hypertonia - Megválaszoljuk Kérdéseit

Hypertonia - Megválaszoljuk Kérdéseit
Borító: Fűzött
ISBN: 9638679840
Nyelv: magyar
Oldalszám: 213
Megjelenés éve: 2005
-10%
2 600 Ft
2 340 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)

Hypertonia - Megválaszoljuk Kérdéseit

Tekintettel arra, hogy a hypertonia a coronaria betegségnek, a cerebrovascularis kórképek, a chronicus veseelégtelenségnek és pangásos szívelégtelenségnek egyik fő, de módosítható rizikófaktora, életfontosságú, hogy a hypertoniát korrekten felismerjük és ugyanakkor adekvát módon kontrolláljuk. Sajnos még az új évezredbe lépve is elmondható, hogy számos hypertoniás betegnél nem kerül a betegség felismerésre - és még akkor is, ha a hypertonia diagnózisának felállítása megtörténik, az illető egyének nagy része elégtelen kezelésben részesül.
Ez a könyv egy paradigma-váltás idején íródott, amikor is a korábban legnagyobb predikatív értékűnek tartott diasztolés vérnyomás helyett a szisztolés és pulzus-nyomás került az előtérbe. Ezért úgy tűnik, ismét egy új korszak küszöbén állunk a vérnyomás kezelésében, amikor is nagyszámú beteg most izolált szisztolés hypertoniával jelentkezik, ahol a nagy verőerek merevsége jellemző inkább, mint a megemelkedett periferiális ellenállás. Ezek a betegek új kihívást jelentenek a pathophysiológia és a terápia szempontjából.
E könyv célja a hypertonia iránt érdeklődő klinikusok számára utat mutatni a potenciálisan nehéz terepen történő áthaladáshoz, a leggyakrabban feltett fontos kérdésekre koncentrálva, és lehetőség szerint, egyszerű, bizonyítékon alapuló feleleteket nyújtva.

A Megválaszoljuk Kérdéseit sorozat azoknak a háziorvosoknak, ápolónőknek, ápolóknak és más egészségügyi szakembereknek szól, akik kapcsolatban állnak a betegekkel és hozzátartozóikkal. Hasznos tájékoztatást nyújthat maguknak a betegeknek és gondozóiknak is.
Kapcsolódó könyvek

Mózes és a Könyv

10%3 150 Ft3 500 Ft

Kosárba
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom