Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Lelkünk romjai - Orbán Viktor önkényuralma egy pszichológus szemével

Lelkünk romjai - Orbán Viktor önkényuralma egy pszichológus szemével
Borító: Ragasztott
ISBN: 9786155981876
Nyelv: magyar
Méret: 148*210
Tömeg: 239 g
Oldalszám: 174
Megjelenés éve: 2023
-10%
3 800 Ft
3 420 Ft
Kosárba
Raktáron
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Lelkünk romjai - Orbán Viktor önkényuralma egy pszichológus szemével

A könyv szerzője Rudas János pszichológus és szociálpszichológus (valamint szociológus, filozófus, villamosvezető és anyagmozgató).
A pszichológusi, tréneri és pszichoterápiás szakmákban leginkább három könyvéről ismerik. A Delfi örökösei (eddig nyolc kiadása jelent meg) az önismereti és egyéb csoportok átfogó, komprehenzív kézikönyve, amelyből több nemzedék tanult. A Javne örökösei (eddig két kiadása jelent meg) szintén összefoglaló könyv, ám sokkal lazább és személyesebb, teletűzdelve szubjektív megjegyzésekkel, megélt történetekkel. A Csoportdinamika viszont monográfi a, amely a csoportvezetés, a csoportpszichoterápia, a tréningek központinak mondható témáját, a csoportdinamika megnyilvánulásait és módszertani kérdéseit foglalja egybe.
Felelős és a közélet iránt érdeklődő értelmiségiként már korábban is elkalandozott a politika (nem a pártpolitika!) világába. Orbán Viktor és Te című kötete 2012-ben jelent meg, majd eltűnt a múlt ködében.
Jelen könyvben a szerző tizenhárom és fél év publicisztikai termését gyűjtötte össze egy kötetbe. A Magyar Narancsban, a Népszava hétvégi mellékletében és a Magyar Hangban megjelent cikkeket ma már elég fárasztó munka visszakeresni. Itt egy helyen olvasgathatja azokat az olvasó. Az írások lényegét ebben foglalhatjuk össze tömören: az Orbán-rezsim, ez a fokozatosan kiépült önkényuralom kritikája pszichológiai, szociálpszichológiai nézőpontból.

Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom