Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Otthonok

Otthonok
Borító: Kötött
ISBN: 9789639731929
Nyelv: magyar, cseh, lengyel
Méret: 29
Oldalszám: 595
Megjelenés éve: 2010
-10%
12 000 Ft
10 800 Ft
Elfogyott
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Otthonok

Amikor házat építünk, döntésünket, amelyet különböző szempontok nehezíthetnek, alapvetően a tervünk kivitelezéséhez rendelkezésünkre álló összeg határozza meg. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amikor lakást vagy házat újítunk fel, vagy azért, mert a család kinőtte, vagy egyszerűen csak új környezetre vágyunk. Még a gazdasági bizonytalanság időszakában is van esélyünk arra, hogy otthonunk átalakítása ne okozzon nagy gondot, mivel nem feltétlenül kell hatalmas összegeket költenünk egy új, kényelmesebb és kellemesebb környezet kialakítására.
Ahogy Albert Einstein mondta, "a válság újítást, felfedezést és nagy terveket: kreativitást szül". Miért ne arra használjuk a változás időszakát, hogy újjávarázsoljuk az otthonunkat és ugyanakkor önmagunkat is? Egy ház építésekor vagy felújításakor az első dolog, amit számításba kell vennünk, az épület mérete és beosztása, az, hogy melyik szobát mire használjuk és hogy a helyiségek hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A szobák funkciója nagyon fontos a megfelelő és tetszetős anyagok kiválasztásához. Az is alapvető, hogy a rendelkezésünkre álló terek kínálta lehetőségeknek megfelelően válasszuk ki a díszítés és a berendezés stílusát.
E döntések közül sokat úgy oldhatunk meg, hogy színben egymáshoz illő falfestéket vagy padlót választunk, vagy a kívánt hatás elérésében különleges világítást alkalmazunk.
Ha a szükségleteinkhez és a személyiségünkhöz illő világítás, szín, anyagok, berendezés és kiegészítők mellett döntünk, a házból otthon lesz - olyan tér, amelyet az ott lakók azért teremtettek, hogy jól érezzék magukat benne.

Kapcsolódó könyvek

Logo Design

10%8 406 Ft9 340 Ft

Kosárba
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom